Financiering gezocht

Studiefinanciering gezocht

En nu is er een nieuwe lichting ambitieuze doorzetters met talent en potentie. Twaalf jonge Zambiaanse vrouwen, die bij Imena Foundation aankloppen en hun droom voorleggen.

Allemaal willen ze een medische opleiding volgen. Allemaal hebben ze een eigen bewogen verhaal. Ze schrijven erover en hun motivatie is overtuigend. Allemaal hebben ze hun eigen reden om juist deze opleiding te kiezen en hun situatie en die van hun families en daarmee de hele gemeenschap te verbeteren.

Het is voor hen dat Imena Foundation donateurs zoekt om hun droom werkelijkheid te laten worden!

Heeft u belangstelling voor dit studiefinancieringsproject en wilt u meer informatie ontvangen, stuur dan een e-mail naar simonemubajje@imenafoundation.nl of bel naar 0512 729020.

Klik op de foto van de studenten voor meer persoonlijke informatie.

Zelfredzaamheid voor Keniaanse gehandicapten

Het project ‘Zelfredzaamheid voor Keniaanse gehandicapten’ omvat de aanschaf van 20 rolstoelen en 400 leghennen. Voor de mensen met een beperking in het Gatundu district zal dit project een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van hun mobiliteit, levensonderhoud en sociale situatie.

Wie in Kenia gehandicapt is, telt niet of nauwelijks mee. Het land heeft het VN-Verdrag inzake de rechten van personen met een handicap ondertekend, maar de infrastructuur is volstrekt niet op mensen met een fysiek gebrek ingericht. De uitsluiting is niet alleen maatschappelijk, maar komt ook binnen de familie en in huiselijke kring voor.

Samen met onze partnerorganisatie Kirangari Youth Fellowship Group willen wij door middel van dit project de zelfredzaamheid van mensen met een handicap in Kenia verbeteren. Totale projectkosten: 10.039 euro.

Heeft u belangstelling voor het project Zelfredzaamheid voor Keniaanse gehandicapten en wilt u de volledige projectomschrijving ontvangen, stuur dan een e-mail naar jokesmit@imenafoundation.nl of bel naar 0512 729020.

Tionge Phiri
Tionge Phiri
Mary Mwanza
Angela Mwale
Sharon Tembo
previous arrow
next arrow
mary njambi's house
mary njambi's house
peris wambui
peris wambui
Side view photo of trike #1.
Side view photo of trike #1.
layers chiken
layers chiken
previous arrow
next arrow