Wheall coaching - training - changing

We veranderen wat af. Organisaties moeten effectiever. Processen slanker. Systemen slimmer. We gaan Agile werken. We zijn opeens een High Performance team.

Maar technische innovatie is niets zonder sociale innovatie. Want uiteindelijk draait het om mensen. Die moeten mee. Wheall helpt je vooruit. Als organisatie, als team of als individu.

Wheall brengt vaart in individuen, teams, afdelingen en organisaties. Hoe? Met coaching van gedrag en vaardigheden gaan mensen vooruit. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, het terugvinden van motivatie, het aanscherpen van leiderschapskwaliteiten of het starten van een eigen onderneming. Wheall biedt coaching, trainingen en workshops in leiderschapsontwikkeling, gedragsverandering, communicatieverbetering tussen mensen en binnen teams, procesverbetering.

Wheall ondersteunt Imena Foundation met coaching van gedrag en vaardigheden en het aanscherpen van leiderschapskwaliteiten. Daarnaast draagt Wheall jaarlijks een deel van haar omzet af aan Imena Foundation die vervolgens wordt ingezet voor boringen naar schoon drinkwater en studiefinancieringen voor lichamelijk gehandicapten in Zuid-Sudan..