Cadeauwinkel Imena

Het kantoor van Imena Foundation bevond zich in de afgelopen jaren op verschillende locaties van ‘thuis aan de keukentafel’ tot in kantoren op bedrijventerreinen in Drachten. Dat was fijn en functioneel, hoewel Imena Foundation wel buiten het concrete gezichtsveld bleef.

Imena betekent ‘droom’. En dat is precies wat Margriet de Wilde – grondlegger van Imena Foundation – kreeg: een droom. Zij droomde van een ruimte waar naast plek voor kantooractiviteiten ook plek was voor een cadeauwinkel met artikelen gemaakt in Afrika.

Die droom is nu werkelijkheid geworden, want Imena Foundation is verhuist naar een pand aan de Handwerkerszijde 35 in Drachten. Een nieuwe thuisbasis niet alleen voor kantoorwerk, maar ook voor een winkel met prachtige handgemaakte Afrikaanse producten. Alles wordt ingekocht van de lokale bevolking in Uganda, Zambia en Kenia. Hierdoor kunnen de mensen in hun eigen onderhoud voorzien.

Imena Foundation is door Cadeauwinkel Imena nu zichtbaar en uitnodigend aanwezig met een warm welkom voor ieder die langskomt: Thuis bij Imena!