Cadeauwinkel Imena in bedrijf

Previous slide
Next slide

Een cadeautje krijgen is leuk!

Een cadeautje geven is nog leuker!

Een cadeautje kiezen is het allerleukst…

Er is een nieuwe winkel in Drachten: Cadeauwinkel Imena!

Alle cadeaus in deze winkel zijn door iemand met de hand gemaakt en dus uniek! Alle cadeaus zijn rechtstreeks ingekocht op Afrikaanse kunstmarkten.  Met elke aankoop steunt u het werk van stichting Imena Foundation!

Kom vrijblijvend binnen op Handwerkerszijde 35 te Drachten en laat u verrassen door kleur en originaliteit. Een greep uit het wisselende assortiment:

schilderijen, beeldjes, wanddecoraties, sierraden, stoffen, baby-mobiles, keukengerei, tassen, kussens, sjaals, muziekinstrumenten, …

Verhaal

De Imena cadeauwinkel is een winkel met een verhaal: Dat verhaal begon ongeveer twee jaar geleden, toen Margriet de Wilde – oprichtster van stichting Imena Foundation – droomde van een winkel, waar een ouderwets winkelbelletje de klanten gastvrij aankondigde en waar naast prachtige artikelen ook ruimte was voor een gemoedelijk praatje met koffie of thee. Een winkel in of dichtbij het centrum van Drachten, van waaruit ook kantooractiviteiten van stichting Imena Foundation konden plaatsvinden.

Droom

Imena betekent droom. Waar dromen zij in Afrika van?

Van onderwijs, om zo de cirkel van armoede te kunnen doorbreken.

Van schoon drinkwater, zodat ze niet meer ziek worden en niet meer dagelijks uren hoeven te lopen.

Van medische voorzieningen, zodat zieken en zwangere vrouwen de juiste zorg kunnen krijgen.

Van voedselzekerheid, zodat de verschrikking van de honger geen ziekte en dood meer veroorzaakt.

Van noodhulp bij onverwachte situaties die acuut om levensreddende acties vragen.

Van kerkelijke gemeenschappen, zodat daar geloof, hoop en liefde gedeeld kunnen worden.

In ons land zijn al deze voorzieningen voor handen. Het is maar moeilijk voor te stellen dat ze er niet zijn in Zambia, Zuid-Sudan, Kenia en Uganda, de landen waar Imena Foundation werkt. Laat hun dromen uitkomen! Laat uw hart spreken en zich openstellen om te delen, dan komen dromen uit.

Elke aankoop is een concrete bijdrage aan de verwezenlijking van een droom. Dat wil die prachtige cadeauwinkel aan de Handwerkerszijde te Drachten in alle kleuren uitstralen. De medewerkers zijn u graag van dienst, dus laat de winkelbel maar klingelen aan de Handwerkerszijde 35!